Кралицата на попа Мадона навършва 60 години днес. Родена като Мадона

...
Кралицата на попа Мадона навършва 60 години днес. Родена като Мадона
Коментари Харесай

Мадона на 60 г.: вместо подаръци Кралицата на попа поиска дарения за децата на Малави

Кралицата на попа Мадона навършва 60 години през днешния ден.
 Мадона се реалокира да живее в Португалия поради Доналд Тръмп  Мадона основа детска болница в Малави  Мадона сподели осиновените си близначки от Малави
Родена като Мадона Луиз Чиконе на 16 август 1958 година Бей Сити, Мичиган тя е изпълнителката с най-вече продадени копия на албумите и синглите ѝ за всички времена. Вписана е в " Световните върхове на Гинес " с 300 млн. продажби.

За днешния си рожден ден Мадона не изиска дарове, а дарения, които да оказват помощ на децата в Малави - една от най-бедните страни в света.

" Имам сериозното посвещение да осигуря любящ дом на уязвимите деца. Не мога да се сетя за по-добър подарък за рождения ми ден от свързването на моето световно семейство с тази красива страна и децата, които се нуждаят най-вече от нашата помощ.

Всеки $ ще отиде непосредствено за храна, учебно заведение, облекла и опазване на здравето ", написа Мадона обществените мрежи.

През 2006 година тя основа фондация за набиране на средства в помощ на Малави (http://www.raisingmalawi.org/).

Искам, дружно с моите другари и фенове, да променим живота на децата на Малави и те да бъдат предпазени и обичани, добавя тя.

Кампанията по набиране на средства тече от 30 юли до 31 август, а досега са събрани $209 549.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР